Geweldige kans om je genen te vereeuwigen

1 februari 2020

Hi leuke mannen,

Wij zijn twee vrouwen van 31 en 26 jaar uit Utrecht, en we zijn net zoals alle andere op zoek naar een fantastische donor, voor het maken van een legendarisch kind. Tessa werkt als online marketeer en Noëmi is in opleiding tot arts. We hebben dus alle middelen tot onze beschikking om het kind te ondersteunen bij een wens tot het maken van een eigen website, of om angstvallig alle stethoscopen en thermometers uit de kast te trekken bij het eerste kuchje. Evenals menig lesbisch koppel houden we van sporten, reizen, koffie, spelletjes, bla bla, etc etc.

We vullen elkaar goed aan. Waar de één een natuurlijke gave heeft voor het werkelijk overal de weg kwijtraken, weet de ander nog haarfijn hoe we terug moeten lopen. Terwijl de één sporten vrij snel onder de knie heeft (en daar misschien hard mee van stapel kan lopen), houdt de ander dat mooi in balans met geregelde struikelpartijen. Een vlotte, slimme doorpakker die soms (best wel vaak) niet stil kan zitten, past natuurlijk perfect bij een denker die vastberaden is om een doel te behalen en wel heel goed is in stilzitten.

We houden van slechte, flauwe grapjes, maar ook van diepgaande gesprekken over brandende levensvragen: “hoe navigeert een mol onder de grond?”. Tot slot houden we echt ontzettend van eten, waarbij wij op spontane wijze tijdens onze wandelingen altijd toevallig langs de supermarkt lopen en dan niet met lege handen thuis komen. Maar de volgende ochtend staan we natuurlijk braaf te bootcampen om dit er weer af te trainen.

We hebben nog geen idee hoeveel kinderen we willen, maar we zijn op zoek naar een lieve donor, zonder opvoedende rol. Natuurlijk zouden we het leuk vinden als je slim en charismatisch bent, maar we hopen vooral op een goede klik. We hebben geen haast en zouden het leuk vinden om rustig de tijd te nemen om elkaar te leren kennen.

Wij kijken uit naar je reactie.

Groetjes,
Tessa en Noëmi

NaamTessa & Noëmi
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor
ProvincieGelderland, Utrecht

Oproep

Geweldige kans om je genen te vereeuwigen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>