Gemixt vrouwenstel zoekt een donor (eventueel donor plus) om kinderwens en droom te vervullen.

Wij zijn twee vrouwen, beiden 32 jaar jong, bijna 9 jaar gelukkig samen en wonen sinds 6 jaar samen. Rosalie is Nederlands, werkt als Personal Trainer binnen haar eigen bedrijf en daarnaast ook op een sport BSO met kinderen en is erg sportief. Melissa is half Nederlands en half Surinaams, houdt van dansen en interieur styling en werkt als gespecialiseerd verpleegkundige in een ziekenhuis. We hechten allebei heel veel waarde aan tijd spenderen met lieve vrienden en familie en vinden het heel leuk om samen te reizen.

Onze liefde is al zo goed als compleet, maar als het ons gegund is, is een prachtig kindje vanuit onze liefde echt een grote droom voor ons beiden.

We zijn dan ook op zoek naar een donor die matcht met onze levens en waarmee wij een leuke klik hebben. We zouden elkaar eerst graag beter leren kennen, maar zijn niet op zoek naar gedeeld ouderschap. Wel is betrokkenheid bespreekbaar en vinden we het belangrijk dat de donor openstaat voor eventueel contact met ons kind (op latere leeftijd).

Herken jij jezelf hierin en wil jij ons helpen bij onze kinderwens? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Gemixt vrouwenstel zoekt een donor (eventueel donor plus) om kinderwens en droom te vervullen.
Naam Melissa & Rosalie
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Flevoland, Gelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

Gemixt vrouwenstel zoekt een donor (eventueel donor plus) om kinderwens en droom te vervullen.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven