Gemengd mannenstel zoekt eiceldonor van kleur

Lieve eiceldonor,

Wij zijn een gemengd mannenstel wonend in Amsterdam. De een geboren in Suriname, de ander in Limburg. Wij zijn beide werkzaam in dienstverlenende beroepen. Wij houden daarnaast van tijd doorbrengen met familie, vrienden en elkaar.
Wij zijn inmiddels 8 jaar samen en hebben een grote kinderwens.
Wij hebben al enige tijd contact met een liefdevolle vrouw die voor ons een kind wil dragen. Echter willen wij beiden, vrouw en mannenstel, dit hoogtechnologisch doen.
Vanwege onze gemengde achtergrond is het onze grote droom ons kindje een mix te laten zijn van ons beide. Vandaar dat wij opzoek zijn naar een
eiceldonor van kleur.

Wie wil onze droom helpen mogelijk te maken?

Gemengd mannenstel zoekt eiceldonor van kleur
Naam Hans en Darryl
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Eiceldonor

Oproep

Gemengd mannenstel zoekt eiceldonor van kleur

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven