Gelukkig vrouwenstel op zoek naar betrokken donor(koppel)!

11 april 2020

Beste donor/donorkoppel,

Wij zijn een avontuurlijk stel met een kinderwens om ons leven – en dat van jou of jullie – te verrijken. Een actief betrokken donor zouden we heel mooi vinden. Wat die rol precies inhoudt is niet zonder jou/jullie te beslissen.

Wij zijn twee vrouwen van begin 30 en zijn sinds 10 jaar samen. We zijn het liefst zoveel mogelijk buiten. We zijn daarnaast werkzaam als psycholoog en arts, beiden gepassioneerd over de internationale gezondheidszorg. Na een paar jaar werken in het buitenland wonen we nu alweer een tijdje in de Randstad.

We hebben al langer de wens om een familie te vormen. Hopelijk speel jij of spelen jullie daar een rol in.

We kijken er naar uit om van je of jullie te horen!

A & E

NaamA & E
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor Plus

Oproep

Gelukkig vrouwenstel op zoek naar betrokken donor(koppel)!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>