Gay wensvader zoekt vrouw(en) in Amsterdam voor kennismaking

11 april 2020

Ik ben Rutger en ik woon in Amsterdam, waar ik ook ben geboren.
Ik ben 42 jaar oud.

Ik ben 12,5 jaar agent geweest, maar na het afronden van mijn rechtenstudie werk ik nu als jurist bij de Rijksoverheid in Den Haag.

In mijn vrije tijd sport ik graag én veel. Hardlopen, gym, volleybal, yoga… you name it. Ook maak ik graag lange wandelingen met mijn doggo Mira.

Verder geniet ik van het culturele leven, concerten, theater, uit eten, af en toe stappen. Maar ik ben net zo lief thuis op de bank met netflix. Met mijn familie en vrienden heb ik een goede band.

Ik heb een lange relatie met een man gehad, waarin er bij beiden geen kinderwens was. Nu de relatie alweer een paar jaar voorbij is, begint er langzaam bij mij toch iets van een kinderwens te ontstaan. Dat is vrij nieuw voor mij en ik heb nog geen idee hoe ik het ga aanpakken. Ik ga niet over één nacht ijs. Het plaatsen van een oproep op deze site leek mij een goede eerste stap.

Op hoe het ouderschap er precies uitziet ben ik mij nog aan het oriënteren. Heb je/jullie hier ideeën over? Dan hoor ik dat heel graag.

Groeten,
Rutger

NaamRutger
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wensOriënterend
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Gay wensvader zoekt vrouw(en) in Amsterdam voor kennismaking

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>