Gaan wij elkaar blij maken?

11 april 2020

Hoe open je een aansprekende oproep voor donor plus?

Ben jij die man die jezelf en, in ieder geval, twee vrouwen gelukkig gaat maken?

Spreekt dit je aan, lees dan vooral verder.

Wij, Sophie (33 jaar) & Sarah (bijna 31 jaar), woonachtig in het mooie Utrecht, zijn op zoek naar een donor plus.

Sophie, een rasechte Brabantse, met een eindeloze optimistische houding, enorm sociaal en altijd een goed idee in de aanbieding. Sarah, een realistische idealist die het roer omgooit en haar kantoorbaan stapsgewijs achter zich laat voor een carrière als leerkracht basisonderwijs. Al 6 in elkaars leven en sinds 3 jaar officieel samen en erg gelukkig. Sinds een paar maanden zijn we trotste hondenbaasjes van een enthousiaste vrolijke hond Guus die we geadopteerd hebben uit Curaçao.

Onze donor plus is een leuke no-nonsens man. We zoeken iemand die ons, en zijn eigen leven wil verrijken. Voor ons is het belangrijk dat we ‘klikken’, dat het wederzijds goed voelt, om die reden willen we jou (en je partner) leren kennen. We zijn benieuwd naar je verhaal, naar je motivatie. Het kind willen we zelf opvoeden en we zijn dus niet op zoek naar co-ouderschap maar we staan open voor mogelijkheden.

Spreekt onze oproep je aan? Stuur een berichtje en wellicht tot een volgende keer!

Vrolijke groetjes,

Sophie & Sarah

NaamSophie en Sarah
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor Plus

Oproep

Gaan wij elkaar blij maken?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>