Fijne donor+ gezocht in het midden van het land.

15 september 2019
NaamIkke
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen
Mijn wensDonor plus
Reageren viadonorgezocht1@hotmail.com
 736x bezocht sinds 15 september 2019

Oproep

Fijne donor+ gezocht in het midden van het land.

Fijne donor+ gezocht in het midden van het land.

Dag mannen.
Eigenlijk wil ik mijn hele leven al moeder worden, maar helaas lopen dingen soms anders.
Toen op mijn 38ste mijn relatie verbroken werd, was het besluit snel genomen: Ik ga alleen voor het moederschap. Een besluit waar ik nog steeds helemaal achter sta en dat goed voelt.
De afgelopen periode heb ik een traject doorlopen met een donor, maar dit bleek toch niet ‘the one’ te zijn. Dus mijn zoektocht vervolgd zich weer, vandaar deze oproep.
Iets over mij: Ik ben net 40 jaar geworden en in mijn leven zijn kinderen al een groot onderdeel. Ik ben namelijk werkzaam in de jeugdhulpverlening als coach en trainer. Deels werk ik voor een baas, maar ben ook eigen bedrijf aan het opzetten ben. Dit vind ik super leuk om te doen.
Verder ben ik een vlotte, sociale, optimistisch dame, ik vind het heerlijk om met vrienden te eten, borrelen, of naar een festivalletje te gaan. Ook doe ik graag aan yoga, zelfontwikkeling en heb door de jaren heen veel van de wereld gezien.

Omdat ik denk dat het fijn is voor het kindje, om te weten waar hij (of zij) vandaag komt én omdat ik toch wel een hele verantwoordelijkheid vind om het allemaal alleen te doen, ben ik opzoek naar een donor+. Iemand die de rol van een soort oom zou willen vervullen in het leven van het kindje. De opvoedrol ligt bij mij, maar het zou super zijn als er wel een band opgebouwd wordt en er regelmatig contact is, bijvoorbeeld 1x per maand. Hoe, wat en in welke vorm moeten we het natuurlijk over hebben.
Mijn voorkeur gaat uit naar een homoman, omdat er bij eerdere gesprekken met heteromannen er toch andere bedoelingen bleken te zijn. En aangezien we de rest van ons leven contact zullen houden, is het fijn als het zuiver blijft. Daarnaast is het fijn als je in midden-Nederland woont.

Mocht mijn oproep je aanspreken, dan zou ik graag in contact met je komen om te gaan onderzoeken of met een ‘match’ zijn.
Lieve groet

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>