Fijn stel met kinderwens gezocht, Antwerpen

1 februari 2019
NaamJ.
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensCo-ouderschap
ProvincieAntwerpen, Oost-Vlaanderen
Reageren viajesskes@gmail.com
 691x bezocht sinds 1 februari 2019

Oproep

Fijn stel met kinderwens gezocht, Antwerpen

Hallo,

ik ben een Antwerpse vrouw van 38, jong-ogend met een meisjesachtige uitstraling -zegt men-, leef gezond, heb een leuke job en een uitgebreide vriendenkring. Door een spelling van het lot ben ik nog steeds single. Maar de kinderwens, die is er wel. En te groot om zomaar te negeren.

Hoe ik deze wens invul, is nog niet helemaal duidelijk. Ik ben relatief recent met deze “missie” gestart.

Een fijn stel vinden om deze wens mee te delen, zou een begin kunnen zijn. Want ik verkies om een kind een vaderfiguur/figureren te geven. Maar het moet klikken op verschillende niveau’s, dus evident lijkt het niet. Echter, wie niet waagt, niet wint. Onder dit motto schrijf ik deze oproep.

Ik zoek bij voorkeur een stel mannen of een koppel die zelf niet zomaar kinderen kunnen krijgen. Die hun kinderwens reeds onder de loep hebben genomen en vanuit een diepmenselijke wens vader/ouder willen worden. Uiteraard veel liefde te geven hebben (dus graag in co-ouderschap) en een rots in de branding kunnen zijn. Praktisch gezien woonachtig zijn te Antwerpen (liefst stad of omringende district). Ik sta echter open voor een verhuis of eventueel samenwoonst in functie van het kindje.

Eerst de tijd nemen om elkaar te leren kennen, is een must.

Ik hoor graag van jullie!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>