Exclusieve Donor+ gezocht

Beste heren,

Wij zijn opzoek naar een spontane, leuke, warmhartige exclusieve donor+ die geniet van het leven!

Met exclusieve donor+ op afstand bedoelen we;
– Geen co-ouderschap.
– Max. 1x per jaar juridische verplichting vanuit ons om de groei van het kind te delen.
– Afhankelijk van de behoefte van het kind staat de donor open voor meer contact.
– Een betrokkenheid die puur op behoefte van het kind wordt samengesteld.

We zoeken een donor die geen vaderlijke rol wilt/ambieert en een weloverwogen besluit heeft gemaakt te doneren. We hebben eerder contact gehad met een tweetal potentiële donoren waarin we tijdens het gesprek toch merkte dat er een stille onvervulde wens verscholen lag tot vaderschap of meer betrokkenheid. We begrijpen dat deze wensen er kunnen zijn echter lijkt ons dit geen goede basis om samen vanuit te vertrekken en alleen maar kan lijden tot teleurstelling bij beide partijen. Vandaar dat wij dit toch nog in ons oproepje willen vermelden dat wij echt op zoek zijn naar een donor+ op afstand. We willen vooral een fijne match hierin voor beide!

We leggen dit uiteraard graag nader toe in een persoonlijk gesprek wat donor+ voor ons zou betekenen. Daarnaast is onze wens dat degene die ons helpt met het bouwsteentje dat we missen, niet eerder gezinnen geholpen heeft of gaat helpen. Het leek ons een mooie gedachte dat het kindje zich daarin speciaal kan blijven voelen.

Voor ons is een goede klik ontzettend belangrijk! We zijn op zoek naar een fijne en eerlijke man. Iemand die openstaat voor vragen van het kind omtrent zij biologische achtergrond. Iemand die net zoals wij best wel levensgenieters zijn, en een warm sociale kring heeft aan familieleden en vrienden. Zodat wanneer het kind op latere leeftijd meer betrokkenheid verlangt, hij of zij ook in een mooie poel aan warmhartige mensen terecht komt.

Wie zijn wij nog meer? Twee dames die nu bijna 6 jaar erg happy samen zijn en wonen in een super fijn huisje in Amsterdam. We hebben beide een eigen bedrijf, houden ontzettend van de wereld ontdekken en hebben de magische grote wens; een gezin! We zien onszelf samen oud worden, kneuterig taartjes bakken en vooral elkaar veel liefde geven.

Spreekt ons oproepje je aan of heb je vragen? Stuur ons dan gerust een berichtje.

Liefs L & A

Exclusieve Donor+ gezocht
Naam L & A
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Exclusieve Donor+ gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven