Evenwichtige blonde donor gezocht

8 november 2019
NaamSarah en Nynke
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor plus
Reageren viasarahennynke@outlook.com
 555x bezocht sinds 8 november 2019

Oproep

Evenwichtige blonde donor gezocht

Beste donor,

Wij zijn Sarah en Nynke en wij zouden onze kinderwens graag vervullen met jouw hulp.

In 2013 hebben we elkaar ontmoet in de Thaise jungle, sindsdien hebben we elkaar niet meer losgelaten en afgelopen jaar zijn we getrouwd.

Sarah is een gepassioneerde Française met een voorliefde voor waargebeurde films. Ze komt uit Parijs en werkt als architect. Nynke is een software engineer die nuchter in het leven staat.

Samen vormen wij een evenwichtig koppel dat toe is aan een nieuw avontuur: een kindje om lief te hebben en te verzorgen.

Onze voorkeur gaat uit naar een donor met blond haar en blauwe ogen van 1,85 cm. Qua karakter zoeken wij een rustig en evenwichtig persoon die met beide benen op de grond staat.

Als donor heb je geen verplichtingen naar het kind toe maar we zouden het leuk vinden als je zijdelings betrokken bent bij het leven van het kind. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen. Mocht je dat niet willen, dan is dat geen probleem maar wat wij wel belangrijk vinden is de mogelijkheid voor het kind om contact op te kunnen nemen. Wij willen graag dat het kind jou zou kunnen leren kennen en weet waar hij vandaan komt.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur ons een bericht zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Hopelijk tot snel,

Sarah en Nynke

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>