Er was eens een wens…

22 mei 2020

Hoi beste wensmama(‘s),
Meestal heb je een goed netwerk om je heen van familie en vrienden om een kinderwens kenbaar en bespreekbaar te maken, maar dit is niet altijd zo. In elk geval: straf en moedig jou/jullie hier te treffen! Dit wil misschien ook zeggen dat jullie al hard nagedacht hebben of gewoon dat jullie net aan deze lange zoektocht begonnen zijn. Zelf loop ik al even met deze wens rond, ik heb er al goed over nagedacht en er zijn al wat gebeurtenissen aan vooraf gegaan. Maar voor ik het vergeet, “how rude”, stel ik me graag even kort voor: Ik ben B., een gezonde dertiger op de vooravond van tram vier, doch zo oud voel ik me zeker nog niet (of is dat de ontkenningsfase waar ik in zit?).

Ik ben woonachtig te Gent, goed omringd door fantastische buren, waarmee we tuin, werkmateriaal, … en soms liefde en leed met delen. Op onze kleine groene oase lopen heel wat jonge bollebozen rond, dat heeft een grote invloed gehad op mijn eigen kinderwens. Ik ben nu al een hele poos single en kan me best vinden in deze situatie, maar toch knaagt er iets, ik mis iets in mijn, toch bruisende, leven. Het omringd zijn door deze kleine duivels, mede met mijn meervoudig peterschap, doen me beseffen dat ik deze wens echt niet mag opgeven. En zo kom je dan bijvoorbeeld hier terecht, nadat ik natuurlijk ook andere opties en mogelijkheden bekeken heb. Zo ben ik bijvoorbeeld ook reeds donor geweest voor een lokaal ziekenhuis hier in Gent. Gezinnen met een kinderwens helpen vind ik heel belangrijk. Doneren was geen financiële noodzaak, gezien ik over een goedbetaalde vaste job beschik, met goede huisvesting, kortom zonder financiële zorgen.
Verder ook ben ik een sportief type, over mijn uiterlijk kenmerken laat ik een ander oordelen, je weet wel …“les gouts et les couleurs”. Naast het verdienen, spendeer en investeer ik mijn tijd aan vrienden, alsook van sportieve uitspattingen ben ik niet vies. Maar evenzeer kan ik genieten van een kop koffie onder de zachte ochtendzon. Nu wat meer over hoe we de stukjes van de puzzel kunnen samen leggen om zo onze wens in vervulling te laten gaan. Ik sta open voor verschillende opties omtrent co-ouderschap en ik vind dat alles bespreekbaar moet zijn. Een solide consensus hierin is van uiterst groot belang. Ben je alleen, heb je een partner, maakt me niet veel uit. Waar ik meer belang aan hecht, is waar in het spectrum op de schaal van co-ouderschap jij/jullie me zien staan. Een tweede belangrijk aspect is dat we het goed met elkaar kunnen vinden, het lijkt me nu eenmaal logisch en leuker als er een soort klik is, denk je niet? Praktisch, is de locatie niet belangrijk, tegenwoordig geraken we overal snel. Aangaande de leeftijd, een lichte voorkeur voor personen met een leeftijd tussen de 30 en 40 jaar. Leuk zou zijn dat jij/jullie nuchter in het leven staan, met de nodige dosis humor, cultuur en respect (sportief is surplus). Een stevige job, of gegarandeerd inkomen zijn niet essentieel maar lijken me vooral belangrijk om een kind goed ondersteund te kunnen opvoeden, naast alle liefde en affectie die het zeker zal ontvangen (daar ben ik van overtuigd). Afhankelijk van jou/jullie situatie, een derde belangrijke pijler is hetgeen we samen kunnen betekenen, een kind dat groeit en leert moet opgroeien in een warme, genegen en begripvolle omgeving. Hoe kunnen we die samen het best scheppen, welke rol spelen we daar allemaal in? In elk geval voel jij of voelen jullie zich reeds licht aangesproken, aarzel niet om me te contacteren met nog prangende vragen, verdere opmerkingen, ideeën … Wie weet vinden we elkaar hier en kan het een startpunt zijn van een wonderlijke samenwerking. Bij wederzijdse interesse krijg je/ krijgen jullie een bericht terug met specifiekere gegevens, eventueel een foto uitwisseling en dan bekijken we nog wel hoe het loopt.
Met vriendelijke groet,
B.

NaamB.
Ik benBiseksuele man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioGent
ProvincieOost-Vlaanderen

Oproep

Er was eens een wens…

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>