Enthousiaste man (36j) wil graag co-ouderschap aangaan met voorkeur voor Noord-Nederland

Hi,

Ik ben een enthousiaste, sociale man van 36 jaar oud, woonachtig in Friesland en ik heb een sterke kinderwens. Ik heb deze kinderwens sinds een aantal jaar maar ben de juiste vrouw nog niet tegengekomen om op de ‘reguliere’ manier aan het ouderschap te beginnen.

In 2022 ben ik contact gekomen met een kennis die ook een kinderwens heeft en we hebben onderzocht of we er samen voor konden gaan. We zijn er helaas samen niet helemaal uitgekomen omdat we beide andere ideeën over de invulling van het co-ouderschap hadden hadden maar het proces is erg leerzaam voor me geweest. Ik ben enthousiast over het idee van co-ouderschap geworden.

Ik was voor dat ik dit traject inging niet bewust van de mogelijkheid van een co-ouderschap waarbij er niet perse sprake is van een liefdesrelatie. Sinds dit traject ben ik er echter in gaan geloven en denk ik dat het iets heel moois kan zijn. Als er de juiste klik er is en als de verwachtingen van beide personen overeen komen.

Ik geloof dus wel dat er een vriendschappelijke klik moet zijn en dat je ook wel tot op een zekere hoogte elkaars normen en waarden moet delen. Daarnaast moet je elkaar kunnen vinden in de verdeling van de tijd dat het kind bij elk van de ouders verblijft. Ik wil een betrokken vader zijn. Ik wil leuke dingen doen met m’n kind, zoals spelen en uitstapjes maken maar er ook voor zorgen, er voor klaar staan en er zijn, opvoeden, normen en waarden bij brengen en het natuurlijk heel veel liefde geven! Ik wil dus graag echt een vaderrol vervullen waarbij het kind ook een deel van de tijd bij mij zal zijn. Over een exacte invulling en verdeling hiervan kan uiteraard gesproken worden.

Doordeweeks ben ik werkzaam als analist in de vastgoedsector en in mijn vrije tijd mag ik graag lezen, muziek luisteren, dansen in de woonkamer, naar concerten gaan, hardlopen, stedentripjes doen of op vakantie gaan, met m’n kat spelen, op pad gaan met mijn neefje en nichtje van 3 jaar en afspreken met vrienden.

Heb jij ook een kinderwens en ben je enthousiast geworden na het lezen van mijn stukje? Stuur me dan gerust een berichtje en wie weet kunnen we binnenkort eens een bakje koffie doen of een wandeling maken en kijken of het klikt.

Hartelijke groet,

J.

Enthousiaste man (36j) wil graag co-ouderschap aangaan met voorkeur voor Noord-Nederland
Naam J.
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Enthousiaste man (36j) wil graag co-ouderschap aangaan met voorkeur voor Noord-Nederland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven