Enthousiaste, blije wensvaders gezocht!

4 december 2019, laatste update 8 december 2019

Er hoeft geen grote liefde gevonden te worden, maar wel mannen met dezelfde wens en ook de onvoorwaardelijke liefde voor een toekomstig kind. En natuurlijk ook met voldoende overeenkomsten in bijvoorbeeld ideeën, leefstijl en karakters voor een goede klik. Dus ik maak zeker graag kennis !

Ik ben een alleenstaande (hetero) dynamische en spontane vrouw van 38 jaar en ik heb al van jongs af aan een grote kinderwens. Ik heb relaties gehad maar helaas niet met de man met wie ik kinderen zou willen. Omdat ik mijn wens niet wil opgeven door het niet hebben van een relatie, besloot ik om verder te kijken en deze oproep te plaatsen. Heel belangrijk is het voor mij dat mijn kind weet waar zijn/ haar roots liggen en dat hij/zij omringd wordt door betrokken, liefhebbende en beschikbare ouders. Hierom hoop ik op wensvaders waarmee er een klik is, wederzijds vertrouwen en er sprake is van een goede energie opdat het avontuur waar we aan beginnen voor een goudenrandje in ons leven zorgt.

Ik werk met veel plezier in de jeugdzorg, ben enthousiast, positief en sociaal en mijn familie en vrienden zijn belangrijk voor me. Ik vind het belangrijk dat mijn kind betrokken, enthousiaste en positieve vaders heeft. Ik ben daarom op zoek naar een co-ouderschap met een mannenstel. Ik woon in Overijssel en ben dan bij voorkeur ook op zoek naar wensvaders uit de omgeving Overijssel /Gelderland.

Ik zoek een wensvader die:
-gezond is en bereid is testen te doen;
-niet ouder is dan 45 jaar;
-een co-ouderschap wil samen met zijn partner;
-net als zijn partner betrokken, zorgzaam, enthousiast en betrouwbaar is.

Elkaar en elkaars omgeving goed leren kennen voor er eventueel stappen gezet worden is voor mij belangrijk. Net als het goed vastleggen van het avontuur op het juridische vlak.

Zijn jullie een mannenstel, enthousiast, hbo/universitair geschoold en is jullie interesse gewekt door mijn berichtje? Neem dan contact op, ik zie jullie reactie graag tegemoet.

Groetjes uit Twente!
Enthousiaste, blije wensmoeder

NaamLot
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekMannenstel
Mijn wensCo-ouderschap
ProvincieGelderland, Overijssel

Oproep

Enthousiaste, blije wensvaders gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>