Energiek homostel gezocht om co-ouderschap mee aan te gaan in regio Amsterdam

Hallo aanstaande papa’s!

Vanwege gezondheidsredenen die geen invloed heeft op mijn vruchtbaarheid onderzoek ik de mogelijkheid van co-ouderschap. Mijn beperking is energetisch van aard en daarom vind ik het belangrijk dat de papa’s een actieve rol kunnen vervullen.

Ik ben 33 jaar, opgeleid als psycholoog, hou van dieren en ben sociaal ingesteld. Ik woon in Amsterdam. Lijkt het jullie leuk mij te ontmoeten? Ik hoor het graag!

Energiek homostel gezocht om co-ouderschap mee aan te gaan in regio Amsterdam
Naam Margo
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Den Haag
Provincie Noord-Holland

Oproep

Energiek homostel gezocht om co-ouderschap mee aan te gaan in regio Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven