Eiceldonor gezocht voor mannenkoppel in hoogtechnologisch draagtraject

Aangezien velen op dit platform weten hoe (moeilijk) het is om afhankelijk te zijn van anderen om een kinderwens in vervulling te laten gaan, hopen we juist hier een lieve eiceldonor te vinden.

Wij zijn een spontaan, gezond en actief mannenstel uit de Randstad, dertigers, met een al lang bestaande kinderwens. We hebben ons leven op de rit, een fijne relatie en veel liefde en stabiliteit te bieden. In de afgelopen jaren hebben we geprobeerd papa’s te worden in intentioneel co-ouderschap. Een lang verhaal kort: dit is niet gelukt en we hebben om verschillende redenen besloten ons te gaan richten op draagmoederschap.

Vorig jaar hebben wij in onze directe kring een betrokken vrouw met een eigen voltooid gezin gevonden, die met liefde een kindje voor ons wil gaan dragen. Zij wordt hierin gesteund door haar partner en kan dit alleen doen met de eicel van een andere vrouw. We realiseren ons heel goed hoe bijzonder dit is en zijn heel dankbaar voor alleen al de bereidheid zoiets moois voor ons te willen doen.

Wat een geluk! We voelen weer hoop! En hoop doet leven. Letterlijk, hopen we ook ;-).

Inmiddels zijn we een hoogtechnologisch draagtraject bij NijGeertgen gestart. In deze kliniek worden we intensief begeleid op zowel medisch, psychisch als juridisch vlak. Alle seinen lijken op groen te staan, maar dat ene onmisbare bouwstukje, een eicel, mist nog.

Wij willen ons kind niet met een donorvraagstuk belasten, omdat we van mening zijn dat elk kind het recht heeft te weten van wie zij of hij afstamt. We zouden graag een fijne band opbouwen met de eiceldonor (en haar eventuele gezin). Een goede klik hebben met elkaar is dan essentieel. Respect voor elkaars ideeën en gevoelens staat voorop en we gaan graag met je in gesprek over welke rol je als donor in wilt nemen in het leven van ons kind en in het leven van ons als ouders. Ook zijn we benieuwd naar jouw verhaal en motivatie.

We hopen dat we later kunnen terugkijken op een prachtige ervaring, waarin levens verrijkt zijn en er nieuw leven is ontstaan. Voel je je aangesproken of denk je ons te kunnen helpen in onze zoektocht? Dan komen we heel graag met je in contact.

H. en S.

Eiceldonor gezocht voor mannenkoppel in hoogtechnologisch draagtraject
Naam H. en S.
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Eiceldonor

Oproep

Eiceldonor gezocht voor mannenkoppel in hoogtechnologisch draagtraject

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven