Co-ouderschap wens in Zuid-Limburg

Hallo dames,

Ik wil mij graag even kort voorstellen: Ik ben een gelukkige single man van 30 jaar oud en ik leef zelf gezond en sportief, voornamelijk met mountainbiken en (recreatief) zwemmen. Verder heb ik een hele lieve familie, en alles op orde met betrekking tot een eigen huisje tot aan een vaste baan (met een vast jaar rooster).

Ik ben een echt ‘familie mens’ om zo maar te zeggen. Ik wordt gezien binnen mij familie als een liefdevolle neef wat altijd klaar staat voor de familie. Regelmatig komen mijn neefjes een weekendje langs en/of een gedeelte van een vakantie, wat altijd veel plezier en een feestje is. En zo is mijn kinderwens steeds sterker en sterker geworden.

Ik ben flexibel met betrekking tot het co-ouderschap, en alles is nog bespreekbaar. Het zou wel wenselijk zijn als we (ongeveer) in dezelfde omgeving wonen om zo het kindje in onze vertrouwde omgeving te kunnen laten opgroeien.

Mocht je/jullie al een kindje hebben dan is dat helemaal geen probleem, alleen maar leuk! Verder zoek ik iemand wat helemaal klaar is voor dit avontuur. Wil je verder nog graag meer weten, stuur dan gerust een berichtje dan vertel ik je graag meer en misschien tot snel. 

Groetjes

Co-ouderschap wens in Zuid-Limburg
Naam Wensvader
Ik ben Aseksueel man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Limburg (NL)

Oproep

Co-ouderschap wens in Zuid-Limburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven