Donorplus gezocht in (de omgeving van) Utrecht

30 september 2019
Naamwensmoeders Utrecht
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wensDonor plus
RegioUtrecht
ProvincieUtrecht
Reageren viaeenkleinespruit@gmail.com
 382x bezocht sinds 30 september 2019

Oproep

Donorplus gezocht in (de omgeving van) Utrecht

Lieve wensvader (donor+) gezocht,

Wij zijn een lesbische stel (3 jaar samen) met een kinderwens en daarvoor zijn we op zoek naar een lieve, optimistische en intelligente donorvader (omgeving Utrecht). Wij willen als moeders graag het ouderlijk gezag (dus geen co-ouderschap), maar we vinden het wel heel belangrijk dat ons kind een goede band kan opbouwen met zijn/haar biologische vader. Daarom zijn we op zoek naar een vader die het leuk vindt om één dag in de week voor het kind te zorgen.

We willen je erg graag leren kennen. Wederzijds vertrouwen, een vriendschappelijk en open/eerlijk contact zijn volgens ons een belangrijke basis om dit samen aan te gaan. We zijn nieuwsgierig naar je. Wie ben je? Hoe sta je in het leven?

Wij zijn twee ondernemende vrouwen van 41 (de biologische moeder) en 44 jaar en staan positief in het leven. We wonen in Utrecht, zijn sociaal, creatief en HBO-opgeleid. Wij werken als hulpverlener in de jeugdzorg en als vormgever in de journalistiek. We houden van theater, literatuur, film, wandelen, racefietsen en een tentje opzetten in de natuur.

Als deze oproep je aanspreekt, stuur ons dan een mail. We kijken er naar uit!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>