Donorplus constructie omgeving Noord-Holland

10 februari 2019
NaamKinderwens020
Wij zijnMannenstel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wensDonor plus
ProvincieNoord-Holland
Reageren viakinderwens020@hotmail.com
 706x bezocht sinds 10 februari 2019

Oproep

Donorplus constructie omgeving Noord-Holland

Hallo!

Wij zijn twee mannen van 41 en 45 jaar, woonachtig in Amsterdam, beiden werkzaam in de gezondheidszorg (beiden een WO opleiding) en sinds 13 jaar een relatie. Een aantal jaar geleden hebben we ook al een advertentie geplaatst, waarbij we met name voor co-ouderschap wilde gaan. In de gesprekken die we hebben gehad vonden we co-ouderschap uiteindelijk toch lastig, omdat het er in de praktijk op neer komt dat ons leven en dat van de moeder(s) erg op elkaar afgestemd zal moeten zijn/ worden. Na een pauze periode hebben zijn we erover uit dat een voor ons kleinere rol in het leven van een kind/ kinderen beter bij ons past. Hierin zien we onszelf bijvoorbeeld eens in de maand in het weekend voor het kind zorgen, of wekelijks een dag. Heel concrete en vaste ideeën hebben we hier niet over.

Een goed uitgangspunt lijkt ons dat wij in het grote lijnen eens kunnen zijn en elkaar kunnen vertrouwen en open staan voor elkaar. In de meest ideale situatie zouden we graag beiden biologische vader van een kind willen zijn bij eenzelfde moeder, zodat de kinderen ook biologisch verwant zijn aan elkaar.

We zijn op zoek naar een lesbische vrouw of stel, of hetero vrouw (leeftijd van ongeveer 30 – 37 jaar); die een soortgelijke bovenstaande constructie ziet zitten. Belangrijke punten wat ons betreft zijn: gezelligheid, humor, zorgzaamheid, flexibiliteit, een eigen mening en zelfreflectie. We hebben het idee dat wij hetzelfde kunnen bieden.

Spreekt het bovenstaande jou, of jullie, aan, dan horen we graag van je. Wat ons betreft spreken we dan op korte termijn af voor bijvoorbeeld koffie of een borrel om kennis te maken en een en ander door te spreken.

Groet!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>