Donor voor wensmoeder(s)

1 april 2019
NaamRobert
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor, Donor plus
Reageren viadonor1990@hotmail.com
 1.782x bezocht sinds 1 april 2019

Oproep

Donor voor wensmoeder(s)

Hoi wensouders,

Leuk dat jullie op mijn advertentie hebben geklikt! Er schoten honderden vragen door mijn hoofd tijdens het schrijven van deze advertentie. Wat zet ik hier neer? Wat moeten ze écht van mij weten? Ik zal dus maar direct met de deur in huis vallen…

Ik ben een 28 jarige Nederlandse man, 1.95 meter lang met donkerblond haar. Daarnaast doe ik veel aan hardlopen en zwemmen waardoor ik een atletisch figuur heb. Ook heb ik geen Ebola en gebruik ik humor op ieder moment van de dag:)

In het dagelijks leven studeer ik op het HBO en ben ik werkzaam binnen de zorg. Activiteiten die mij bezig houden, zijn vooral (fictie) boeken verslinden over filosofie+wetenschap, fotografie, kunst creëren en dansen:)

Vanuit medisch oogpunt ben ik kerngezond en heb ik veel testen ondergaan. Hieruit blijkt dat ik geen erfelijke afwijkingen bezit en dat ze de juiste kant opzwemmen.

Wat ik zoek is om een single/koppel heel gelukkig te maken met hun toekomstige kind(eren). Dit uitsluitend via zelf-inseminatie. Mijn voorkeur gaat daarbij wel uit naar een donor contract, waarbij al onze afspraken netjes staan vermeld. Ook een donor+ constructie valt te bespreken.

Mochten jullie geïnteresseerd zijn, dan zie ik graag een mailtje tegemoet, met daarbij ook foto’s van jullie. Dit om o.a. spam en minder serieuze reacties tegen te gaan. Ik zal altijd een reactie + foto’s terugsturen.

Groetjes!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>