Donor uit het noorden gezocht

Hoi! Ben jij een leuke en spontane donor uit het noorden van Nederland, dan zoek ik jou.
Ik zoek een gezonde man die de tijd wilt nemen om mij te helpen. Belangrijk vind ik dat het contact goed is en wij in goed overleg en in vertrouwen met elkaar kunnen samenwerken. Enkel met een donorovereenkomst en via ZI.
Mijn voorkeur gaat uit naar een man met een licht uiterlijk.

Donor uit het noorden gezocht
Naam Single Mama
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen
Mijn wens Donor
Provincie Drenthe, Friesland, Groningen

Oproep

Donor uit het noorden gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven