Donor + uit Groningen

27 september 2019, laatste update 3 oktober 2019
NaamGerrit en Eline
Wij zijnHetero stel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Onze wensDonor plus
ProvincieDrenthe, Groningen
Reageren viaelinepinkel@hotmail.com
 779x bezocht sinds 27 september 2019

Oproep

Donor + uit Groningen

Hallo,

Mijn naam is Gerrit, ik ben elf jaar getrouwd met Eline en pleegvader van drie jongens. Ik ben 49 en mijn vrouw is 32. Ik ben een gezonde, niet dominante man met een goede baan.
Twee jaar geleden zijn wij verblijd met de geboorte van een dochter. Deze niet te beschrijven blijdschap zou ik ook graag aan anderen gunnen.
Wij leven ons leven graag anders dan anderen. De keus om kinderen van anderen in huis te nemen en ons er voor in te zetten om hun een beter leven te geven, werd door velen al niet begrepen. Dat zal waarschijnlijk bij deze keuze weer zo zijn. De meeste mensen willen altijd binnen de lijntjes kleuren. Dat geldt voor ons zeker niet.
Ik wil graag doneren aan een moeder of stel die positief in het leven staat/staan. Er moet veel gelachen worden in het huis waar kinderen opgroeien. Verder moet er natuurlijk een stabiele thuissituatie zijn.
Ik zal mij niet bemoeien met de opvoeding van de kinderen maar hoop wel op een omgang met de moeder(s) die het mogelijk maakt dat we ook af en toe bij elkaar op bezoek kunnen.

Ik hoop dat ik iemand gelukkig kan maken.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>