Donor plus gezocht voor single vrouw uit Haarlem

1 september 2019
NaamKinderwens Haarlem
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor plus
Reageren viakinderwenshaarlem@outlook.com
 722x bezocht sinds 1 september 2019

Oproep

Donor plus gezocht voor single vrouw uit Haarlem

Beste mannen,

Ik, single hetero vrouw, arts, 36 jaar, uit Haarlem ben op zoek naar een man die donor plus zou willen zijn.

Ik stel me daarbij een rol voor gelijk aan een oom. Dus wel familierechten en een band met het kind, maar geen opvoedrol. Ik zou graag, samen met jou op de achtergrond, het kind laten opgroeien in de wetenschap dat het zeer gewenst en geliefd is.
Ik kies hiervoor omdat ik het een prettig idee vind, als het kennis heeft van zijn of haar achtergrond aan beide kanten. En ik hoop ook dat jij samen met andere belangrijke mannen in mijn netwerk het kind een mannelijk rolmodel wil bieden.

Van jou verwacht ik daarin aanwezigheid zoals overeengekomen en later beschikbaarheid en aanwezigheid naar behoefte van het kind.

Omdat zoiets met elkaar aangaan inhoudt, dat je mogelijk levenslang met elkaar in verbinding staat, hecht ik belang aan goede communicatie. Ik hoop daarin op openheid over wensen en verlangens, maar wel zelf verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die gemaakt zijn. En ik denk dat het helpt dat onze normen en waarden min of meer overeenkomen.

Ik sta positief en nieuwsgierig in het leven, vind het belangrijk om respect te hebben voor al wat leeft wat zich uit in: een open houding, proberen zo min mogelijk te oordelen, liefde voor dieren (mijn eigen kat nog het meest), wanneer mogelijk tijd doorbrengen in de tuin of de vrije natuur. Ik ben zorgzaam naar mezelf en naar de mensen die voor mij belangrijk zijn. Ik heb een grote passie voor koken. Ik ben sportief en lees veel. Ik heb een mooi en waardevol vak waarin het me gelukt is om een goede balans tussen werk en privé te vinden.

Als mijn oproep je aanspreekt dan zou ik het leuk vinden als je in je reactie aangeeft hoe jij zo’n oom rol voor je ziet.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>