Donor Plus gezocht in Utrecht (of omgeving)

7 februari 2020

Hallo leuke Donor Plus-papa!

Ik ben Sara, een alleenstaande goed uitziende, fitte en sportieve, alleenstaande moeder (HBO-niveau) van een zoontje van 2,5 jaar. Ik heb blond haar, blauwe ogen, ben 1.70 m lang en rook en drink niet. Ik ben 45 jaar en dat betekent dat ik (helaas) echt haast moet gaan maken. Een jaar geleden was ik nog erg vruchtbaar dus het zou zeker nog moeten lukken. Ik hoop echt dat mijn leeftijd je niet afschrikt en ik zou het geweldig vinden als ik nog zwanger mag worden!

Dolgelukkig ben ik met mijn zoontje en ik smelt nog elke dag van hem. Mijn zoontje geef ik alle liefde van de wereld en ik ben bewust nog niet aan het werk zodat ik elke dag van hem kan genieten en hij alle aandacht krijgt die hij nodig heeft. Ik heb het geluk dat ik voorlopig nog voldoende financiële ruimte hiervoor heb. Mijn zoontje is voortgekomen uit een eerdere relatie en ik gun hem zo graag nog een broertje of zusje. Ik ben er zelf één van een drieling en ik ben er erg dankbaar voor dat ik twee fijne zussen heb.

Ik ben spontaan, direct, enthousiast, muzikaal, een echt gevoelsmens en dol op kinderen en dieren. Gezond leven, sociaal naar anderen zijn en respect voor de natuur zijn een aantal dingen die ik belangrijk vind en zo voed ik uiteraard ook mijn kind(eren) op.

Ik ben op zoek naar iemand die in (de buurt van) Utrecht woont want dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Daarnaast is een onderlinge klik natuurlijk ook belangrijk.

Omdat ik denk dat het in het belang is van het kind dat hij/ zij zijn vader leert kennen ben ik op zoek naar een Donor Plus. Hoe we dat precies kunnen gaan invullen, kunnen we bespreken met een kop koffie/ kop thee erbij.

Ik hoop op een aantal leuke reacties.

Met hartelijke groet,
Sara

NaamSara
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Hetero man alleen
Mijn wensDonor Plus
RegioUtrecht
ProvincieUtrecht

Oproep

Donor Plus gezocht in Utrecht (of omgeving)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>