Donor plus gezocht in Utrecht/NoordBrabant

24 juni 2019
NaamWensmoeder
Ik benLesbische vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Mijn wensDonor plus
ProvincieNoord-Brabant, Utrecht
Reageren viaWensmoeder030@hotmail.com
 673x bezocht sinds 24 juni 2019

Oproep

Donor plus gezocht in Utrecht/NoordBrabant

Hoi mannen van Nederland,

Ik ben een vrouw van net 41 jaar die heel graag moeder wil worden en op zoek is naar een man die donor plus wil zijn.
Zou jij graag iemand willen helpen bij het verwezenlijken van deze droom en heb je ruimte om aandacht te geven aan een kind, zonder de behoefte een zorgrol of co-ouderschap op je te nemen?
Na een tijdlang er goed over nagedacht te hebben, veel gesprekken erover gevoerd te hebben, kom ik tot de conclusie dat ik deze droom echt achterna wil gaan. Wat is voor mij belangrijk hierin? Het belang van het kind staat bij mij voorop. Dat het kind van jongs af aan weet wie de donorvader is en deze ook kent, zodat de drempel om vragen te kunnen stellen laag is. Dat er contact tussen ons blijft en ik je na de geboorte op de hoogte houd van de ontwikkeling. Dat er ook contact blijft tussen jou en het kind. Dat je bv een paar keer per jaar meegaat als we iets leuks ondernemen. Of dat we eens bij jou op bezoek komen. Dat het kind weet dat het welkom is, ook vanuit jou en zich geliefd kan voelen. Voor mij is het belangrijk dat het kind opgroeit in 1 huis. Ik zoek iemand voor wie het ok is dat het kind het tempo van het contact aangeeft.
Verder vind ik het belangrijk dat alle partijen zich er goed bij voelen, kunnen meeleven met elkaar en open in gesprek kunnen blijven in nieuwe ontwikkelingsvragen. Afhankelijk van hoe de klik is en ook hoe het contact tussen jou en het kind verloopt wil ik kijken hoe het contact vorm gegeven kan worden. Dit is iets waar ik verder achter wil komen als we met elkaar in gesprek zijn. Daarom wil ik ook graag dat we de tijd nemen om elkaar te leren kennen om in te schatten of we idd hetzelfde willen en we beiden vertrouwen erin hebben dat we dit kunnen vormgeven.

En wie ben ik dan? Ik ben net een paar weken 41 jaar, woon in Utrecht en kom oorspronkelijk uit Brabant. Op mijn 18e ben ik naar Utrecht gekomen om pedagogische wetenschappen te studeren. Ik heb gewerkt in de kinderopvang als groepsleider en later als opvoedondersteuner in de GGZ, waarbij ik ouders begeleidde.
Ik had graag moeder willen worden samen met een partner, in mijn geval een vrouw. Dus dat ik er hulp bij nodig zou hebben wist ik altijd al wel. Die partner heb ik nog niet gevonden. Daarom kies ik er nu bewust voor het alleen aan te gaan. Al houd ik de mogelijkheid open dat er in de toekomst een partner bij komt.
Ik ben rustig van karakter, vind het leuk om door de natuur te wandelen, foto’s te maken, nieuwe plekken te ontdekken, samen of alleen. Speel graag gezeldschapsspellen en geniet van tijd met vrienden en familie.
Ik kijk ernaar uit om moeder te worden en verheug me op alle zandtaartjes die ik mee mag bakken en mag opeten, de boekjes die ik mag voorlezen. De hutten die gebouwd gaan worden. Verstoppertje spelen of samen naar het bos of strand.

En wie ben jij? Mocht bovenstaande je aanspreken en herken je je erin, dan hoor ik graag van je! Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. En als we na een paar mailtjes een goed gevoel hebben, dan drink ik graag een keer een kopje thee met je.

Groetjes van
Wensmoeder030@hotmail.com

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>