Donor plus gezocht

Ben jij de donor plus die ik zoek?

Ik ben Jennifer, 40 jaar. Ik ben ondernemend en hou van het leven dat ik heb. Ik ga graag op reis, naar de bioscoop, musea, uit eten of naar de kroeg, af en toe naar een festival en maak graag lange wandelingen. Ik werk als clustercoördinator bij een ministerie. Sinds ongeveer 10 jaar woon ik in Amsterdam. Hiervoor heb ik 13 jaar in Nijmegen gewoond, waar ik ook nog geregeld te vinden ben. Anderen omschrijven mij als loyaal, enthousiast, doorzetter, humoristisch, eigenwijs en open.

Ik ben op zoek naar iemand die graag een donor plus wil zijn. Voor mij betekent dit dat alle opvoedende taken bij mij liggen, maar dat jij wel bekend bent bij het kind en in meer of mindere mate een rol speelt in het leven van het kind. Hoe groot deze rol is kunnen we samen bespreken. Mijn minimale wens is dat je in ieder geval bekend bent bij en in contact staat met het kind. Ik ga hier graag met je over in gesprek. Wat mij betreft is er veel mogelijk.

Denk jij nu: ‘Met haar wil ik wel een kop koffie drinken om hierover door te praten’? Stuur me dan vooral een berichtje en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Donor plus gezocht
Naam Jennifer
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Gelderland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Donor plus gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven