Donor papa gezocht

Ik ben een singel vrouw van 28 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik werk al 4 jaar met plezier als pedagogisch medewerker. Voor mij is familie en mijn hechte vriendenkring heel erg belangrijk. Ik ben een zorgzaam, verantwoordelijk en rustig persoon. Mijn hobby’s zijn voornamelijk met vrienden afspreken en ergens wat eten. Ook vind ik het lekker om te sporten zoals hardlopen en fitness.

Al een tijd heb ik een kinderwens. Ik zou graag in contact komen met een betrouwbare donor die niet echt een rol speelt in de opvoeding, maar wel benaderbaar is aangezien ik dit belangrijk vind voor mijn kind.

Mocht jij hier ongeveer hetzelfde in staan, dan zou ik graag een reactie ontvangen.

Groetjes uit Amsterdam

Donor papa gezocht
Naam single mom
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Donor papa gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven