Donor of man/ mannenstel gezocht voor co-oudershap

21 maart 2019
NaamKim
Ik benLesbische vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor, Donor plus, Co-ouderschap
Reageren viakim41985@outlook.com
 858x bezocht sinds 21 maart 2019

Oproep

Donor of man/ mannenstel gezocht voor co-oudershap

Hoi,

Ik ben een Kim, een 33 jarige alleenstaande lesbische vrouw met een grote kinderwens. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, het liefst met mijn fotocamera, sport ik graag, spreek ik graag af met vriendinnen en trek ik er graag op uit.
Mijn karakter kan ik beschrijven als eerlijk, loyaal, zelfbewust, open, sportief en soms een tikkeltje eigenwijs. Soms een grote mond met een heel klein hartje maar wel een met het hart op de juiste plaats.

Ik ben op zoek naar een donor die er voor open staat om contact te houden met het kindje of die er voor open staat om het kindje op latere leeftijd te leren kennen mocht hij of zij er aan toe zijn. Afkomst van de donor is voor mij niet belangrijk, wel vind ik het belangrijk dat er geen erfelijke ziektes in zijn jouw voorkomen.

Ook sta ik open voor een 70/30 of 80/20 co-ouderschap instructie met een man of mannenstel op maximaal een half uur rijden van Breda. Voor co-ouderschap zoek ik een man of mannenstel die zijn/hun leven op de rit heeft of hebben, waarvan er in van de toekomstige biologische vader geen erfelijke ziektes voorkomen. Een man/mannenstel die het leuk vind(en) om dingen te ondernemen en kijkt naar mogelijkheden en positief in het leven staan.

Ben jij of zijn jullie mijn donor of toekomstige vader(s) van mijn kindje? Stuur mij dan een mailtje en wie weet tot ziens.

Groetjes Kim

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>