Donor of donor + gezocht!

Heej toekomstige donor of donor plusser!
Zou jij of zouden jullie mij willen proberen te helpen om mijn kinderwens in vervulling te laten gaan?

Ik ben een alleenstaande, gezonde, lieve, sociale vrouw van 41 jaar en ik zou graag met een fijne betrouwbare man/mannen hiervoor in contact willen komen. Mij lijkt het erg fijn om te weten wie de biologische vader is, zodat het kindje al vroeg hierover verteld kan worden. Ik zou het helemaal mooi vinden als er evt. ruimte is voor contact met het kindje, zodat een evt. band opgebouwd kan worden. Hopelijk ben jij of jullie enthousiast geworden.

Ik woon in Noord-Limburg, vaste baan en werk met jonge kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om thuis te zijn, de natuur in te gaan voor een wandeling of ik stap op de racefiets. Tennis doe ik ook al een aantal jaren. Regelmatig familie en vriendenbezoekjes, terrasje of hapje eten vind ik ook gezellig.
Wat betreft provincie/regio heb ik geen voorkeur aangegeven, maar mocht je open staan voor evt. donor plus, is het misschien nèt iets handiger omgeving Limburg, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland aan te houden.

Ik hoop iets van je/jullie te horen.

Groetjes!

Donor of donor + gezocht!
Naam Wensmama
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Donor of donor + gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven