Donor of donor+ gezocht!

Wij zijn A (28 jaar) en S (29 jaar) en zijn inmiddels acht jaar samen. We zijn heel gelukkig samen, hebben lieve vrienden en familie, een leuk appartement in Amsterdam en een eigenwijs hondje. A werkt als adviseur in Utrecht en S werkt als onderzoeker. We doen beiden aan acrobatiek en zijn allebei ondernemend. A leest graag voor zijn ontspanning of speelt spelletjes met vrienden en S houdt van knutselen en lekker eten.

We zijn vanaf onze studententijd samen en hebben het vanaf dat moment ook gelijk over onze kinderwens gehad. A was op dat moment in transitie. Hij heeft de transitie inmiddels afgerond en het speelt geen grote rol meer in het leven van A, maar we kunnen samen geen kinderen krijgen.

We zouden wel heel graag samen een kindje willen. We zijn dan ook opzoek naar een leuke donor, die op een afstandje een rol kan vervullen in het leven van ons kindje. We vinden het belangrijk dat het voor het kind geen geheim is wie de biologische vader is en dat het kindje ook de kans krijgt om een band op te bouwen. Verder zouden we in de toekomst graag nog een tweede kindje van dezelfde biologische vader willen, dus we vinden het belangrijk dat iemand daar ook voor open staat.

Bij voorkeur zoeken we iemand die qua uiterlijk een beetje op A lijkt (lichte huidskleur, bruin haar). Maar we vinden het vooral belangrijk dat er tussen ons ook een klik is. We willen graag eerst de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Sta jij hier ook voor open? Dan spreken we graag een keer af!

Donor of donor+ gezocht!
Naam S & A
Wij zijn Hetero stel (vrouw & trans man)
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Donor of donor+ gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven