Donor+ gezocht voor wensmama‘s

11 juni 2019
NaamB en L
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor plus
Reageren viawensmamas.utrecht@gmail.com
 702x bezocht sinds 11 juni 2019

Oproep

Donor+ gezocht voor wensmama‘s

We zijn een energiek, enthousiast, reislustig (backpacken door o.a. Azië, Zuid-Afrika en Colombia) en sportief (wielrennen, fitness, hockey) lesbisch stel (29 en 31 jaar oud) uit Utrecht. De één is werkzaam in de gezondheidssector als P&O adviseur (HBO) en de ander als adviseur in de markt van elektrisch vervoer (academisch). Inmiddels zijn we acht jaar samen en willen we in de toekomst graag een liefdevol gezin vormen. Hiervoor zoeken wij een donor die niet betrokken is bij de opvoeding, maar het wel leuk vindt om af en toe contact met het kind te hebben, zonder de plichten en rechten van het ouderschap (hier maken we samen afspraken over die we vastleggen in een contract).

Uiteindelijk willen we allebei graag een (of twee?) kind(eren) dragen en zoeken via deze weg een donor die dit met ons ziet zitten. Hiervoor zoeken wij een donor die:
Gezond en bereid is dit te laten testen;
Liever niet ouder is dan 45 jaar;
Door vrienden wordt omschreven met woorden als: sportief, geïnteresseerd, intelligent, energiek en genietend van het leven;
Woonachtig is in of rond de randstad, of bereid is om naar Utrecht te reizen;
Het liefst geen donorkinderen heeft bij anderen;
Niet op zoek is naar co-ouderschap.

Voel jij je aangesproken? Stuur ons dan een bericht over wie je bent, waarom je donor wilt worden, wat je verwacht van het donorschap en een foto van jezelf. Als het van beide kanten goed voelt, spreken we graag met jou af om elkaar beter te leren kennen en te kijken of jij ons kan helpen bij het vervullen van onze kinderwens.

Een lieve groet uit Utrecht,

B. en L.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>