Donor+ gezocht voor wensmama‘s

12 januari 2020

We zijn een energiek, enthousiast, reislustig (backpacken door o.a. Azië, Amerika, Zuid-Afrika en Colombia) en sportief (wielrennen, fitness, hardlopen) lesbisch stel (29 en 31 jaar oud) uit Utrecht. De één is werkzaam in de gezondheidssector als HR data analist (HBO) en de ander als adviseur in de markt van elektrisch vervoer (academisch). Inmiddels zijn we negen jaar samen en willen we graag een liefdevol gezin vormen. Hiervoor zoeken wij een donor van max. 45 jaar oud, die door zijn vrienden wordt omschreven als sportief, geïnteresseerd en energiek. Daarnaast zoeken wij een donor die niet betrokken wil zijn bij de opvoeding, maar het wel leuk vindt om af en toe contact met het kind te hebben, zonder de plichten en rechten van het ouderschap. Hoe dit er precies uit komt te zien, bespreken we graag samen met jou en leggen we vast in een contract.

Ben je geïnteresseerd? Wij maken graag kennis met je om te onderzoeken of we samen een klik hebben.

Een lieve groet uit Utrecht,

B. en L.

PS. Ben je geïnteresseerd, maar staat onze oproep al enige tijd op deze website? Laat dit je dan niet tegenhouden en stuur ons dan alsnog een berichtje.

NaamB. en L.
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor Plus

Oproep

Donor+ gezocht voor wensmama‘s

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>