Donor gezocht voor vrouwenstel om onze wens in vervulling te laten gaan

7 februari 2020

Hallo toekomstige donor!

Wij zijn twee leuke jonge dames van 27 en 31 en zoeken dus een donor voor ons toekomstige kindje!
Wij zijn al 7,5 jaar samen, waarvan 1,5 jaar getrouwd. We wonen in het midden van het Groene Hart, samen met onze twee honden en twee katten. Daarnaast woont er veel familie (letterlijk) om de hoek. Wij hebben daarom veel liefde om ons heen en dus ook veel liefde te geven. Ook zijn wij allebei zorgzame en verantwoordelijke mensen, dus een kindje zou zeker in een heel warm nest terecht komen!

Wij hopen een donor te vinden die onze wens in vervulling kan laten. Graag zouden wij een kindje willen verwekken via IVF. Uiteraard worden alle door jou gemaakte kosten door ons gedekt.
Het is de bedoeling dat wij de ouders zijn van het kindje en het dus opvoeden. We zijn dus niet op zoek naar een donor plus of co-ouderschap. We zouden het wel ontzettend fijn vinden als jij openstaat voor contact met hem/haar als hij/zij daar behoefte aan heeft op de juiste leeftijd. Dit allemaal willen wij laten vastleggen in een donorcontract.

Wij zoeken een man die dezelfde uiterlijke kenmerken heeft als wij. Daarom is het voor ons van belang dat jij blank bent, blond (ieder type) haar en blauwe of groene ogen hebt. Wij komen allebei uit families met vrij lange mensen, dus als je ook nog eens 1.80m of langer bent, zou dat helemaal perfect zijn!

Als jij jezelf hierin herkent, stuur ons dan een berichtje en hopelijk tot gauw!

NaamSophie & Paulien
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor

Oproep

Donor gezocht voor vrouwenstel om onze wens in vervulling te laten gaan

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>