Donor (+) gezocht voor twee vrouwen met kinderwens uit Amsterdam

31 juli 2020

Lieve potentiële donor,

Wij zijn Cat (35) en Noor (34) uit Amsterdam. Na enkele jaren intens gelukkig samen te zijn en het hebben van een sterke kinderwens, plaatsen wij graag een oproep. Wij, beiden (donker)blond haar en blauwe ogen, zijn op zoek naar een donor of donor (+).

We willen graag beide een kindje dragen en willen het liefst dat onze kinderen genetisch met elkaar verbonden zijn. Daar kom jij in beeld!

We vinden het belangrijk jou beter te leren kennen om te kijken of er een klik is. We gunnen het onze toekomstige kinderen te weten waar zij vandaan komen en al dan niet een (beperkte) rol van een vader in hun leven.

Wij zijn sociaal, enthousiast, betrouwbaar en bovenal gelukkig en helemaal klaar voor het krijgen van kindjes. Wij zoeken iemand die niet per se aan bepaalde eigenschappen of uiterlijkheden voldoet, maar er op dezelfde manier instaat zoals wij dit doen.

Voor ons is het belangrijk elkaar eerst beter te leren kennen en een relatie op te bouwen, alvorens we het donatie- en inseminatieproces in gang zetten. Wij willen de afspraken die wij maken juridisch laten vastleggen in een overeenkomst.

Zie je een match middels deze beperkte info? Dan komen we heel graag met je in contact!

Liefs,
Cat & Noor

Naam Cat en Noor
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland
  58x bezocht sinds 31 juli 2020

Oproep

Donor (+) gezocht voor twee vrouwen met kinderwens uit Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>