Donor gezocht voor toekomstige tweevoeter

8 maart 2020

Beste lezer,

Wij zijn een lesbisch stel en zijn op zoek naar een donor om onze grote kinderwens in vervulling te laten gaan. We wonen in Drenthe en genieten hier dagelijks van de rust, ruimte en natuur met onze vrolijke viervoeter, maar dit plaatje zouden we graag compleet maken met een kleine tweevoeter;)

WIj zijn 28 en 29 jaar oud, werkzaam als psycholoog en dierenarts en houden van wandelen, bordspellen spelen en een speciaal biertje met een lekker hapje.

Ons ideale plaatje is dat we een klik hebben met de donor en dat hij bereid is meerdere keren te doneren, ook voor in de toekomst, aangezien we graag meerdere kinderen zouden willen. Daarnaast zouden we het leuk vinden dat de donor bereid is het kind te leren kennen, mits het kind daar behoefte aan heeft, maar vragen we geen grote betrokkenheid, opvoedingsrol of financiële verantwoordelijkheid.

Vind jij het leuk om ons te leren kennen onder genot van een hapje en een drankje en te onderzoeken of er een klik is? Stuur ons dan een berichtje!

We horen graag van je,
Groetjes!

NaamE en N
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor
ProvincieDrenthe, Friesland, Groningen, Overijssel

Oproep

Donor gezocht voor toekomstige tweevoeter

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>