Donor gezocht voor onze kinderwens

24 juni 2019
NaamB & M
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor
ProvincieNoord-Holland
Reageren viamarrok123@hotmail.com
 867x bezocht sinds 24 juni 2019

Oproep

Donor gezocht voor onze kinderwens

Wij zijn een jong vrouwen stel (27 en 25) die een kinderwens hebben.
wij zullen ons even voorstellen. Wij zijn ondernemend, houden ervan om erop uit te gaan, maar vinden het ook heerlijk om lekker thuis op de bank een film te kijken. De een werkt in de supermarkt en de andere is boekhoudster. Inmiddels zijn wij 3 jaar samen en willen wij in de toekomt een liefdevol gezin vormen. Hiervoor zoeken wij een donor die niet betrokken is bij de opvoeding, maar er wel voor open staat om zo nu en dan het kind te zien. Er ook voor openstaat als het kind ouder is en het behoefte heeft om haar (biologische vader) te willen leren kennen.

Wij willen graag alle twee, een keer zwanger worden en zoeken hiervoor een donor die dat met ons ziet zitten, zodat de kinderen 1 biologische vader hebben. Hiervoor zoeken wij een donor die gezond is en bereid is om zichzelf te laten testen. Wij zoeken iemand tussen de 28 en 40 jaar oud. Je wordt omschreven als een lief, spontaan en passievol persoon, je hebt ambitie en staat goed in het leven. Je bent woonachtig in Noord – Holland en bent bereid om te reizen. Een man alleen of met partner maakt ons verder niet uit. Ons voorkeur gaat uit naar een blanke man, donkerblond/donker haar, blauw/grijs/groene ogen en minimaal 1.80 m lang.

Nieuwsgierig geworden, stuur ons dan een bericht over wie je bent, waarom je donor wilt worden, wat jezelf verwacht van het donorschap en graag een foto van jezelf. Mocht het goed voelen van beide kanten, spreken we uiteindelijke graag af om elkaar beter te leren kennen.

Liefs B & M.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>