Donor gezocht voor onze kinderwens!

4 december 2019

Hallo!
Wij zijn een vrouwelijk stel die ontzettend graag samen een kindje willen krijgen.
We wonen in het noorden, vlak bij de stad Groningen en zijn zelf 28 en 29 jaar oud.
Wij zijn op zoek naar iemand die ons wil helpen deze wens te vervullen. Wij zijn op zoek naar iemand die betrouwbaar is en niet iemand die zelf een actieve vaderrol wil hebben in het leven van ons toekomstige kindje.
Wel is het voor ons belangrijk dat hij er voor open staat dat ons kindje in de toekomst contact kan zoeken, als hij meer wil weten over zijn/haar achtergrond.

Wij vinden het belangrijk dat we een klik met de donor hebben. Voor ons ook belangrijk dat alles wettelijk goed geregeld is en de donor voorzien is van een gezondheidsverklaring.

Voel je je aangesproken en wil je ons helpen met onze kinderwens, stuur ons dan een berichtje en dan zouden we graag nader kennis met je willen maken!

NaamP en S.
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor

Oproep

Donor gezocht voor onze kinderwens!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>