Donor gezocht voor ons gezin

Wij zijn twee vrouwen van 29 en 33 jaar oud en wonen samen met onze hond in Amersfoort.
We hebben beiden altijd de wens gehad om moeder te worden en voor ons is nu de tijd om deze wens te verwezenlijken.

Ben jij diegene die ons helpt deze wens uit te laten komen?

In het kort over ons:
De één is leidingevende bij een media bedrijf en is vrijwilliger bij de brandweer. De ander geeft les op een basisschool en speelt voor haar hobby trompet in een orkest.
We hebben graag mensen om ons heen, maar zoeken ook vaak de rust op door samen bordspellen te spelen of een serie te kijken.
We zouden onszelf omschrijven als leergierig, spontaan, vrolijk, empatisch en echte doorzetters.

We zijn op zoek naar een man tussen de 29 en 45 jaar oud met wie we een goede klik hebben. Elkaar goed leren kennen en alle verwachtingen vooraf open en duidelijk naar elkaar uitspreken vinden we belangrijk. Het liefst vinden we iemand die openstaat voor een 2e kindje in de toekomst.

Voel jij je aangesproken? Neem dan contact met ons op, dan maken we verder kennis!

Heb je nog vragen, aarzel dan niet en stel ze ons in een mailtje.

Donor gezocht voor ons gezin
Naam C en N
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Flevoland, Gelderland, Utrecht

Oproep

Donor gezocht voor ons gezin

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven