Donor gezocht voor een leuk stel

4 januari 2020

Beste donor,

Een oproepje op Meerdangewenst want dat is het zeker, onze kinderwens is meer dan gewenst! Ons verbouwde huis is af en we zijn er helemaal klaar voor!

Wij zijn J en R, twee vrouwen van 28 en 33 jaar en woonachtig in Utrecht. Komend jaar gaan we trouwen, daar hebben we onwijs veel zin in. We zijn een sportief stel en werken in de volwassene en jeugd psychiatrie. We gaan graag kamperen, hiken in de bergen en snowboarden.

We zijn opzoek naar een man die ons wil helpen bij het krijgen van onze grote wens, een kind. Daarbij vinden we het vooral belangrijk dat er een klik is.

Wil je meer van ons weten? Stuur een mailtje, we kijken er naar uit!

NaamJ&R
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor Plus
ProvincieUtrecht

Oproep

Donor gezocht voor een leuk stel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>