Donor gezocht voor de toekomstige baby mandalorian

6 juni 2020

Wij zijn Amelia (28) en Sharista (31), een vrouwenstel, ondernemend, energiek, enthousiast en staan volop in het leven. Wij zijn al mama van onze prachtige dochter van 9 maanden en genieten hier ongelooflijk van. En daarom willen wij graag een broertje of zusje voor haar. Een tweede kindje maakt ons gezin (voor nu) compleet.

Amelia werkt als docent in het MBO en Sharista is sociaal werker/kinderwerker in een kansrijke wijk. Onze grootste hobby is het zelf maken van Cosplay , wij bezoeken dan ook regelmatig Comic Cons en de Elf Fantasy fair en onze kinderen zullen dan ook verkleed gaan (denk aan baby Groot en de Mandalorian haha). Daarnaast vinden wij het heerlijk om te backpacken (Azië, Australië), stedentrips te doen en te kamperen in Nederland.

Wij zijn op zoek naar een donor van max. 45 jaar oud, die energiek en creatief is en geen actieve vaderrol vervult en niet betrokken is bij de opvoeding. Wel zouden wij het fijn vinden als hij het wel leuk vindt om af en toe contact te hebben middels een foto of een belletje met ons kind.

Hoe dit er precies uit komt te zien, bespreken wij graag samen met jou. Wil jij ons helpen met het vervullen van onze wens. Dan ontvangen wij graag een berichtje!

Liefs, Amelia en Sharista

NaamAmelia en Sharista
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor

Oproep

Donor gezocht voor de toekomstige baby mandalorian

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>