Donor gezocht om een tweede kindje te kunnen krijgen

24 juni 2019
NaamLinda
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Mijn wensDonor
Reageren viabammam1979@gmail.com
 718x bezocht sinds 24 juni 2019

Oproep

Donor gezocht om een tweede kindje te kunnen krijgen

Ik ben een bewust alleenstaande moeder van net 40 met een zoontje van 9 maanden, die op zoek is naar een bekende donor om een tweede kindje te kunnen krijgen. Met de donorvader van mijn zoontje heb ik goed contact, maar hij is helaas vanuit principe niet bereid om een tweede kindje mee op deze wereld te zetten, terwijl ik heel graag nog een tweede kindje en broertje/zusje voor mijn zoontje zou willen krijgen.

Mijn woon- en werksituatie zijn stabiel en ik heb een sociaal netwerk om me heen dat me steunt. Het alleenstaand moederschap is soms best pittig maar ik geniet enorm van mijn mannetje. Naast mijn werk als psycholoog houd ik van zingen en klassieke muziek, ik ben graag actief buiten, en zie mijn familie en vriendinnen regelmatig. Met het krijgen van een kleine zijn die banden nog versterkt.

Ik zoek een donor van maximaal 45 jaar oud, gezond, sociaal, intelligent en liefst in enige mate sportief en/of muzikaal. Uit ervaring weet ik dat een uiterlijke klik met de donor ook fijn zou zijn, ook al gaat het niet om het krijgen van een relatie. Mijn eigen uiterlijk is West-Europees, blond haar en grijsblauwe ogen. Vanzelfsprekend mogen er geen erfelijk overdraagbare ziektes/afwijkingen voorkomen en moet de donor vrij zijn van SOA’s, aangetoond door een recente test. Mijn voorkeur gaat uit naar een donor die een beperkt aantal of geen andere donorkinderen heeft of nog wil krijgen. Het doneren zou middels zelf-inseminatie gaan, of evt via een kliniek. Ik vind het belangrijk dat – als het kind het later zou willen – er (een keer) contact met de donorvader kan zijn, maar wil geen co-ouderschap. De volle verantwoordelijkheid voor het kindje en alle rechten en plichten zijn voor mij, vastgelegd in een donorovereenkomst.

Gezien het feit dat ik al een kleine heb, zou het het handigst zijn als de donor bereid is om naar mij toe te komen op het moment van een positieve ovulatietest. Ik woon in de regio Den Bosch.

Reacties graag naar bammam1979@gmail.com

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>