Donor+ gezocht in omgeving Weert!

Hoi!
Ik ben een single vrouw van 37 en heb altijd al de grote wens mama te worden.
Ik ben dan ook op zoek naar een lieve donor+ die dit avontuur wil aangaan. Ik zoek een man (al dan niet onderdeel van een stel) uit de regio Weert of elders op acceptabele reisafstand, die graag donor zou willen zijn waarbij je tevens bekend bent / in beeld bent als papa. De hoeveelheid contact kunnen we samen bepalen. Ik ben in eerste instantie niet op zoek naar 50/50 co ouderschap omdat het me fijn lijkt voor een kindje om hoofdzakelijk op 1 plek te wonen. Maar onze beider voorkeuren zijn bespeekbaar natuurlijk! Ik hoop snel van je te horen!

Donor+ gezocht in omgeving Weert!
Naam Jessie
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Limburg (NL), Noord-Brabant, Limburg (B)

Oproep

Donor+ gezocht in omgeving Weert!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven