Donor(+) gezocht in omgeving Gelderland, Noord-Brabant of Utrecht

Wij zijn Annet en Marieke, 10 jaar samen waarvan bijna 2 jaar getrouwd. We hebben elkaar destijds via internet leren kennen, we hopen ook via deze weg onze donor te vinden. We wonen 6 jaar samen, sinds 2 jaar in onze huidige nieuwbouw koopwoning. In onze vrije tijd gaan we graag samen op pad, waaronder wandelen, weekendje weg, uit eten en een drankje doen met vrienden. We hebben het samen heel goed, maar met een kindje (of 2) maakt dit ons gezin compleet.

We willen graag de donor persoonlijk leren kennen, zodat het van beide kanten klikt. Contactmomenten tussen donor en kind vinden wij geen probleem, alleen willen wij geen actieve rol van de donor in de opvoeding van het kind. Richting ons kind zouden we graag vanaf het begin open zijn over het proces en wie de donorvader is. We willen graag bepaalde zaken laten vastleggen in een donorcontract.

Spreekt dit je aan? We horen graag wat van je!
Liefs

Donor(+) gezocht in omgeving Gelderland, Noord-Brabant of Utrecht
Naam Annet & Marieke
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht

Oproep

Donor(+) gezocht in omgeving Gelderland, Noord-Brabant of Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven