Donor gezocht in omgeving Amsterdam voor alleenstaande vrouw met kinderwens

17 april 2020

Na lang wikken en wegen (en wachten op die prins…) heb ik een paar maanden geleden besloten alleen moeder te willen worden. Mijn kinderwens is altijd heel groot geweest en helaas ben ik de juiste man hiervoor (nog) niet tegengekomen. Omdat ik een stabiele relatie belangrijk vind voor je aan kinderen begint, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het alleen moet gaan doen.

Ik ben op zoek naar een donor die verder geen rol wil spelen, als ik het dan toch zonder partner moet doen, dan doe ik het ook graag alleen. Met mijn rijke sociale kring verwacht ik in staat te zijn het kindje alle liefde te kunnen geven dat het nodig heeft.

Ben jij een donor die er bewust voor gekozen heeft een vrouw te helpen bij haar kinderwens, zonder een rol te willen spelen bij de opvoeding en woon in je omgeving Amsterdam? Dan maak ik graag digitaal kennis met je om samen verder te verkennen of we hier beide een goed gevoel bij hebben.

NaamMalou
Ik benBiseksuele vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor
RegioAlkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem, Leiden, Utrecht
ProvincieFlevoland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Donor gezocht in omgeving Amsterdam voor alleenstaande vrouw met kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>