Donor gezocht

Ik ben een alleenstaande mama van een zoontje van 1,5. Mijn kinderwens is nog groot maar mijn geluk in de liefde omgekeerd evenredig helaas. Ik zoek een donor die graag wat betrokken zou willen zijn bij het kindje. Verjaardagen en feestdagen. Een keer mee maar een pretpark. Ik zoek een donor met passie voor het leven, een vriendelijke en warme persoonlijkheid, intelligent en ondernemend. Mijn zoontje is blank, dus voorkeur gaat wel uit naar een blanke/lichtere donor. Uiterlijk maakt verder niet heel veel uit. Co-ouderschap is niet bespreekbaar. Alleen donorschap (dus verder geen betrokkenheid) wel, zolang je open staat voor contact wanneer het kind het wil.
Over mij: ik heb mijn schaapjes redelijk op het droge. Een baan, een huis, huisdieren, vrienden en vriendinnen. Muziek speelt een belangrijke rol in mijn leven en dit wil ik ook graag aan mijn kinderen meegeven, net als liefde voor de natuur en de dieren om ons heen.

Donor gezocht
Naam Sunshine
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Mijn wens Donor, Donor Plus
Regio Capelle aan den IJssel, Gouda, Rotterdam, Zoetermeer
Provincie Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Donor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven