Donor gezocht

7 mei 2020

Ik ben op zoek naar een donor die mijn lang gekoesterde kinderwens wil laten uitkomen.
Heb lang gewacht op die ideale relatie daardoor veel tijd verspild, zo`n procedure van naar de spermabank gaan past niet bij mij.
Had moed verzameld om een bekende te vragen en leek positief uit te pakken, toen alles rond leek te zijn besloot hij niet meer verder te willen gaan vanwege privé omstandigheden.
Alle hoop op een moederschap had ik hierdoor verloren.
Me voorkeur heeft een bekende donor om o.a. openheid naar het kind te bieden.
Dus ben jij een sociale donor die mij zou willen helpen mijn kinderwens te vervullen, open staat voor eventuele contact maar geen actieve vaderrol gaat spelen zou ik Ingrid (40) het leuk vinden om een berichtje van jou te ontvangen en je wat beter te leren kennen.

Lieve groetjes Ingrid

NaamIngrid
Ik benBiseksuele vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor, Donor Plus

Oproep

Donor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>