Donor gezocht

23 maart 2020

Beste toekomstige donor,

Wij zijn twee dames verwikkeld in een intense relatie en toch missen we wat in het leven. Allebei verlangen we al naar een kind sinds we zelf nog kind waren. Nu we een stabiel leven hebben vinden we het tijd worden om aan dit avontuur te beginnen. Daarom zijn wij op zoek naar een donor vader.

Over ons: we zijn twee gevoelige hoogopgeleide mensen, met veel familie en vrienden om ons heen. We houden allebei van reizen en zijn nieuwschierig naar de wereld om ons heen. Daarnaast is de een, een spirituele wetenschapper (studie: biomoleculaire wetenschap) en de andere een nieuwschierige techneut/juriste. Dit geeft een bijzondere balans in onze relatie.

We zijn niet op zoek naar co-ouderschap, maar we vinden het fijn als de vader een plek in het leven van ons kind in neemt. Het zou leuk zijn als de vader een overlap heeft in interesses.

Als je besluit ons een berichtje te sturen zouden we het fijn vinden om een foto te ontvangen, iets over je te horen, wie je bent en wat je motiveert om te doneren.

Hopelijk tot snel

NaamSarah-Jane
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor

Oproep

Donor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>