Donor/Donor+ gezocht

1 september 2020

Hallo,

Wij zijn benieuwd of het plaatsen van een oproepje hier werkt! We lezen al een tijdje mee, en jij/jullie misschien ook. Daarom plaatsen we nu tóch zelf een berichtje. Wij zijn zeven jaar samen, waarvan anderhalf getrouwd. We werken allebei (écht toeval) in het voortgezet onderwijs in het oosten van het land. We zijn zelf gewend te reizen, en op zoek naar een donor (met of zonder partner) ergens op de wereld of in de buurt die openstaat voor regelmatig contact. We zoeken geen mede-opvoeder. Wat ‘regelmatig’ dan precies is, bespreken we graag met jou. We zijn hele leuke mensen, we houden van kort mailen en snel een casual afspraak.

Lieve groet,
Evy (29) en Hilde (33)

Naam Evy en Hilde
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
  39x bezocht sinds 1 september 2020

Oproep

Donor/Donor+ gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>