Deze twee (hopelijke) moeders in spé zoeken een donor(+) om het avontuur van hun leven te kunnen starten.

Om maar direct met de deur in huis te vallen: wij willen heel graag moeder worden. Zo’n zes jaar geleden werden wij verliefd op elkaar en eigenlijk werd al snel duidelijk dat wij samen een gezin zouden (willen) gaan stichten. In de praktijk is dit helaas niet zo simpel. We hebben namelijk de hulp nodig van een donor(+). Met deze oproep hopen wij daarom in contact te komen met een donor die ons hierbij kan helpen en waarbij sprake is van een wederzijdse klik.

R (31) is psycholoog en M (33) werkt in het onderwijs. We zijn beiden HBO/WO geschoold, hebben een stabiel leven en wonen samen met onze twee katten in een fijn huis in Utrecht. In de toekomst willen wij mogelijk verhuizen naar Zuid-Holland om dichter bij onze familie te wonen. R houdt van het verzorgen van haar vele planten, karaoke, moestuinen en gaat graag naar concerten. M houdt van kamperen, spelletjesavonden, basketbal en een bezoek aan het filmhuis. Een ideale dag besteden wij het liefst samen in de kringloop op zoek naar verborgen schatten, op een terras met een heerlijke bak koffie of met vrienden en familie. We zijn beiden bewust bezig met dierenwelzijn en het klimaat.

De ideale donor zou voor ons iemand zijn met wie wij een fijne klik hebben. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er contact tussen het kind en jou opgebouwd kan worden wanneer het kind hier behoefte aan heeft. Wij zien dit als iets wat kan groeien gedurende de jaren, waarin natuurlijk ook de leeftijd van het kind meespeelt. Kortom ruimte voor het opbouwen van een band, zonder dat jij een actieve rol in de opvoeding of andere verplichtingen hebt. In de praktijk zou dit bijvoorbeeld samen een dagje uit of het vieren van verjaardagen en andere belangrijke gelegenheden kunnen betekenen. Als jij hier andere wensen of ideeën over hebben kunnen we daarover in gesprek gaan met elkaar, zolang de wederzijdse klik en het vetrouwen er is.

Mocht ons bericht je aanspreken en denk je dat er wellicht sprake zou kunnen zijn van een ‘match’, dan ontvangen wij heel graag je reactie. Wie weet drinken we dan binnenkort samen een kopje koffie en staan we aan het begin van een spannend maar mooi avontuur! 🙂

Deze twee (hopelijke) moeders in spé zoeken een donor(+) om het avontuur van hun leven te kunnen starten.
Naam R en M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Deze twee (hopelijke) moeders in spé zoeken een donor(+) om het avontuur van hun leven te kunnen starten.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven