De liefste wensvader(s) gezocht voor donor plus/ co-ouderschap in Amsterdam eo

Lieve heren,

Wat gaat het leven snel als je het naar je zin hebt…! Zo ben ik inmiddels net 40 geworden, voel ik me nog steeds een dertiger en is mijn kinderwens onverminderd aanwezig.

Ik woon in Amsterdam in een heerlijk huis, samen met mijn hondje uit Spanje.
Wat mij goed omschrijft, is wat ik idealiter ook (deels) in de vader(s) van mijn kindje zou willen herkennen:
Ik ben open, eerlijk en positief ingesteld. Optimistisch en daadkrachtig van aard, met duurzaamheid hoog in het vaandel. Van nature ben ik energiek, zorgzaam, empathisch en oplossingsgericht.
Ik houd van goede, diepe gesprekken en daarbij ontzettend van humor en samen goed kunnen lachen.

Ik heb een goedlopend retailbedrijf en heb hierdoor een gezonde werk-vrije tijd balans die vooral naar meer vrije tijd neigt. Dat is een grote luxe en wil ik graag besteden aan een kindje-to-be.
De huidige vrije tijd besteed ik graag met vrienden, met mijn hondje, veelvuldig in de natuur, graag op een zonnig terras en met regelmaat in theater- en concertzalen.
Ik sport veelvuldig en heb een gezonde leefstijl. Bourgondisch meets bewust…
Voor persoonlijke ontwikkeling (nooit af…) en mijn reisdrang maak ik ook graag tijd vrij. De zon achterna reizen in de herfst- en wintermaanden behoort tot mijn favoriete tijdsbestedingen!

Mijn wens is om samen met een man of mannenstel co-ouderschap vorm te geven.
Idealiter tussen 60/60 en 20(vader(s))/80(ik) in. Uiteraard is alles in overleg en zie ik het voor me dat we starten vanuit elkaar zoveel mogelijk gunnen en een fijne vriendschap.
Ik heb deze wijze van samen ouders worden intensief onderzocht de afgelopen tijd en nodig bij deze vooral mannen uit die, net als ik, de oriënterende fase van deze moderne gezinsvorm voorbij zijn.

Als dit bericht je aanspreekt, hoor ik graag van je!

Lieve groet uit Amsterdam-Oost,

M

De liefste wensvader(s) gezocht voor donor plus/ co-ouderschap in Amsterdam eo
Naam M
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

De liefste wensvader(s) gezocht voor donor plus/ co-ouderschap in Amsterdam eo

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven