De droom van een man

6 augustus 2020

Dag lieve dames!

Mijn naam is Paul uit Scheveningen. Ik wil echt vader worden!!!!

Wat bedoel ik met echt? Ik heb eerder via MDG een oproep geplaatst en daar is mijn zoon uit geboren. Ik heb niet de rechten dus ik heb nog niet volledig vader kunnen zijn, nu zou ik dat graag veranderen. Destijds woonde ik met een heer en nu met een dame die helaas te oud is om kinderen te krijgen. Zij is op de hoogte van mijn wens. Er is nog tijd om mijn wens te verwezenlijken, dus neem ik die tijd! Het zou helemaal mooi zijn als er meer kinderen in het verschiet liggen.

Ik zoek een leuke, lieve dame die mij de kans geeft om nu echt vader te worden. Het liefste samen omdat ik vind dat dat de meest ideale situatie voor het kindje zou zijn. ( draagmoederschap speelde ook door mijn hoofd maar dat is officieel niet toegestaan). Het vaderschap zeer belangrijk is voor een kind. Mijn rechten ( en plichten) als vader zie ik graag vooraf vastgelegd, dat is ook voor het kindje wel zo duidelijk. Ik wil dus geen donor zijn. Dit is voor mij heel belangrijk: erkenning, gezag en omgang. Wellicht nog belangrijker bied ik warmte, humor, moed, een brede kijk op de wereld en nog veel meer…

Ik ben leraar Frans maar geef ook andere talen. Daarnaast ben ik theatermaker en regisseur. De sportschool ziet mij ook regelmatig. Ik ben peetoom en een vaderfiguur voor mijn neefjes. Het vaderen zit dus in mijn bloed. Ik weet zeker dat hij of zij in een veilige, warme en liefdevolle omgeving zal opgroeien. Ik ben warm, beetje gek, hou van sfeer, breed geïnteresseerd, blijf leren, zuinig op mijn lijf……en gek op kinderen.

Iemand met het hart op de goede plaats, iemand die vind dat het kindje voorop staat. Wij hebben beiden onze eigen levens en tot op zekere hoogte de eigen ideeën over de opvoeding. Wij laten elkaar wel vrij. Wij leggen de ander niet onze zienswijzen en eisen op. Wij halen het beste uit co-ouderschap!

Wij moeten elkaar eerst goed leren kennen, te beginnen met het kijken of er een klik is. Het liefste in de buurt van den Haag maar ik denk in mogelijkheden…..verder kan dus ook. Ik hoop jullie snel te mogen begroeten en te leren kennen en kijken of we vanuit een klik iets op kunnen bouwen,

Groetjes!

Moi!

Naam Pip
Ik ben biseksuele man samenwonend
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
  46x bezocht sinds 6 augustus 2020

Oproep

De droom van een man

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>